Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-01-14

Χαιρετισμός του συν. Μάκη Μπαλαούρα στη συγκέντρωση μας της 13-1-2014

Χαιρετισμός & δήλωση συμμετοχής του συναδέλφου Μάκη Μπαλαούρα στη συγκέντρωση της κίνησης μας «Εν Δράσει Συνταξιούχοι Τραπέζης της Ελλάδος»

Αθήνα 13/1/2014

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δυστυχώς και αυτή τη φορά δε θα μπορέσω να βρεθώ μαζί σας, για να ανταλλάξουμε απόψεις και να εμβαθύνουμε τα ενοποιητικά μας στοιχεία, που είναι ασυγκρίτως περισσότερα από όσα ενδεχομένως μας χώριζαν στη μακρά δράση μας στην Τ.Ε και στο γενικότερο συνδικαλιστικό κίνημα.  Ακόμα περισσότερο η αδυναμία μου να παραβρεθώ μου στερεί τη δυνατότητα να συμβάλλω και εγώ στη χάραξη της δράσης μας, που ήδη την έχετε εμπλουτίσει σημαντικά, δράση που πρέπει να πάρει ευρηματικές μορφές, τέτοιες που δε θα διχάζουν, αλλά θα συσπειρώνουν το μέγιστο αριθμό συναδέλφων για την προάσπιση των κατακτήσεων, που επέφεραν γενιές τραπεζοελλαδιτών, για τις οποίες αισθανόμαστε υπερήφανοι, όπως αυτές της δικής μας γενιάς, που επήλθαν ως αποτέλεσμα και της μεγαλειώδους κινητοποίησης μας το 2008.

Με αυτές τις αγωνιστικές εμπειρίες, τους δεσμούς μας και την αυτόνομη χάραξη της δράσης μας, οι συνταξιούχοι που συσπειρώνονται  στη κίνηση «Συνταξιούχοι Εν Δράσει», μπορούν να αντισταθούν σε αυτά  που ετοιμάζουν και στην Τ.Ε, εντός της συνολικής βαρβαρότητας που εφαρμόζουν και προγραμματίζουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, που επέφεραν τη κοινωνική καταστροφή, με πρώτα θύματα τους  νέους, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστώ για τη τιμή που μου κάνατε να συστρατευτώ μαζί σας.

Συναδελφικά
Μάκης Μπαλαούρας