Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2017-11-23

Αποχαιρετισμός στο καλό συνάδελφο Νικολακάκη Παύλο.

Αποχαιρετισμός στο καλό συνάδελφο  Νικολακάκη Παύλο.

Μετά από σκληρή αλλά άνιση μάχη, έφυγε χθες από τη ζωή, ο συνάδελφός μας Παύλος Νικολακάκης.
Η απώλειά του για την οικογένεια των Τραπεζοελλαδιτών είναι σημαντική. Η ενεργός συμμετοχή του στα κοινά του χώρου, μέσα από την επί σειρά ετών εκλογή του  στο Δ.Σ. του ΣΥΤΕ και την εκλογή του στο Δ.Σ. του Ταμείου Υγείας,  καταγράφει την θέληση και την διάθεση προσφοράς του, στο χώρο που αγάπησε και αγαπήθηκε. Η Πάρνηθα γνώρισε πολύ καλά, με την παρουσία του στις παιδικές κατασκηνώσεις, την αγάπη του προς τα παιδιά, που αναγνωρίζοντας την συνεχή προσπάθειά του για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, τον λάτρευαν.
Μεγάλη η απώλειά του για όλους όσους τον γνωρίσαμε και περπατήσαμε μαζί του, σε μικρές ή μεγάλες κοινωνικές διαδρομές, με έντονους προβληματισμούς και συλλογικές ανησυχίες.
Όμως η ποιο μεγάλη απώλεια είναι για τη σύζυγό του Μαίρη και τα πολυαγαπημένα παιδιά του, τη κόρη του Μαριάνα και το γιο του Δημήτρη, για τους οποίους ο Παύλος ήταν ένας πραγματικός σύντροφος  και φίλος. Η μεγάλη οικογένεια των Τραπεζοελλαδιτών, είμαστε σίγουροι, πως θα σταθεί αμέριστα στο πλευρό τους. 
Αγαπητέ μας Παύλο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2017

Η Ομάδα Συντονισμού των ¨ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ¨ Συνταξιούχων της ΤτΕ.