Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-01-15

Η Συγκέντρωση της Κίνησής μας στον Σύλλογο συνταξιούχων στις 13-1-2014

“ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Email: endrasi.ste@gmail.com
Ιστολόγιο: http://endrasi-ste.blogspot.com

Αθήνα 14/1/2014

Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Με συμμετοχή δεκάδων συναδέλφων και μέσα σε κλίμα δημιουργικής διάθεσης και ουσιαστικών παρεμβάσεων, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωσή μας τη Δευτέρα 13/1/2014 στην αίθουσα συνελεύσεων του Σ.Σ.Τ.Ε. στη Λέκκα 23-25.

Στη συγκέντρωσή μας εκτός των τοποθετήσεων των  εισηγητών (Δεληπέτρου Δημήτρη, Παπαμάργαρη Θεοχάρη και Ευσταθίου Κώστα), υπήρξαν θετικές παρεμβάσεις των συναδέλφων, τόσο στο σκέλος των αρχών και στόχων της Κίνησης, όσο και σε αυτό της οργάνωσης και λειτουργίας της.
Ο συνάδελφος Κουλούρης Γιώργος πρότεινε να τεθεί στην πρώτη ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Σ.Τ.Ε. το θέμα της δέσμευσης του εκπροσώπου του Σ.Σ.Τ.Ε. στη διαχειριστική επιτροπή του Προγράμματος Πρόσθετων Μετεργασιακών παροχών, έτσι ώστε αυτός να μη μπορεί να ψηφίσει  υπέρ της ανάθεσης του Προγράμματος σε ασφαλιστική εταιρεία, χωρίς απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία. Οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι συμφώνησαν ομόφωνα.

Ιδιαίτερη στιγμή στην όλη διαδικασία αποτέλεσε ο χαιρετισμός του συναδέλφου Μάκη Μπαλαούρα, που λόγω σοβαρών προβλημάτων αδυνατεί την περίοδο αυτή να παρευρίσκεται στις διαδικασίες της Κίνησής μας και διαβάστηκε από το συνάδελφο Κουλούρη Γιώργο.

Τελικά το σχέδιο Διακήρυξης Αρχών και Στόχων (*) της Κίνησής μας εγκρίθηκε ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους και αναρτήθηκε σήμερα στο Ιστολόγιο της Κίνησης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Ιπποκράτης, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κωνστανταράκη Εύα, Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μπαλαούρας Μάκης, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστωρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία.

(*) Διακήρυξη Αρχών & Στόχων