Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-01-23

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιστολόγιο: endrasi-ste.blogspot.com


ΑΘΗΝΑ 23/1/2014
 

ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Σ.Σ.Τ.Ε.

Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τους συναδέλφους της Tοπικής Eπιτροπής Πάτρας, πως ειδοποιήθηκαν από το Προεδρείο του Σ.Σ.Τ.Ε να μην ενημερώσουν τους συναδέλφους της περιφέρειάς τους για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει η Κίνησή μας στη Λέσχη του Παραρτήματος Πάτρας την 6/2/2014 και ώρα 11.00 π.μ. Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση του Προεδρείου, η Κίνησή μας ¨ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ¨ Συνταξιούχοι Τραπέζης της Ελλάδος, δεν υφίσταται. Είναι ένα φάντασμα… και ως τέτοιο, δεν μπορεί να εκπροσωπείται στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας!!!  Δεν έχει σημασία αν συνάδελφοι με συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες μετά τις αντιδημοκρατικές εξελίξεις στο Σύλλογό μας συγκρότησαν την Κίνησή μας, ούτε και αν οι ίδιοι  έχουν αποφασίσει να εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε., από τον εκλεγμένο σε αυτό συνάδελφό μας. Τα μέλη του Προεδρείου ως άλλοι ιεροεξεταστές, απεφάσισαν ποιος είναι τι και ποιος δεν μπορεί να είναι και τι θα εκπροσωπεί στο χώρο μας!!!

 

Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Την εποχή που η χώρα μας βυθίζεται σε μια τεραστίων διαστάσεων ανθρωπιστική κρίση στο φόντο των μνημονίων και συγκλονίζεται καθημερινά από τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα των κυβερνήσεων του πάλαι ποτέ δικομματισμού, κάποιοι επιμένουν σε αυτό που τους έμαθαν, την αμετροέπεια, την αλαζονεία και τον αυταρχισμό. Θεωρούν πως ο Σ.Σ.Τ.Ε. είναι το λάφυρο της εξουσίας τους και όχι το κοινό σπίτι όλων των συνταξιούχων. Ξεχνούν πως είναι το τέλος της εποχής τους και όχι το ξεκίνημα μιας νέας. Αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με σταθερότητα και επιμονή από όλους εκείνους που συνέλαβαν την ιδέα της Νέας Συνδικαλιστικής Ενότητας και σήμερα μετά τη μετατροπή της τελευταίας σε ΠΑΣΚΕ, μαζί και με άλλους συναδέλφους που θέλουν το τέλος του κομματικού συνδικαλισμού και όχι τη μεταμφίεσή του, συγκροτούν την Κίνησή μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο δρόμο που επιλέξαμε στην ιδρυτική μας συγκέντρωση, σταθεροί στις αρχές και τους στόχους της διακήρυξής μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Ιπποκράτης, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κωνστανταράκη Εύα, Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μπαλαούρας Μάκης, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστωρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία.