Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-07-15

Σκοπός τους: Θα κατασχεθούν όλα σε εξευτελιστικές τιμές!


 Επιστολή συναδέλφου:

Σήμερα πηγαίνοντας για ψώνια στο SUPER MARKET κοίταξα στο ράφι και πρόσεξα ότι το ίδιο πράγμα είχε «2» τιμες. Μου έκανε εντύπωση, πως είναι δυνατόν, ειπα. Όχι, έχουν κάνει λαθος. Μετα όμως σκέφτηκα να κοιτάξω τις ημερομηνίες λήξης και πρόσεξα ότι το ένα έληγε σε 1.5 μήνα και το άλλο μετά από 4-5 μηνες. Tοτε κατάλαβα, είναι το νέο σύστημα είπα, οι φτωχοί θα τρώνε τα ληγμένα, τα αλλοιωμένα, όσα κάποτε τα πετούσαν στα σκουπίδια η δεν δεχόντουσαν επεξεργασία και οι πλούσιοι η οι ευκατάστατοι θα παίρνουν τα μη ληγμένα, τα οικολογικα.
Γιατι πολλοί από αυτούς έχουν δικαίωμα να ζουν, ενω οι άλλοι όχι. Ναι βέβαια, γιατί αυτοί έχουν κάνει κομπίνες στην ζωή τους και έχουν πατήσει επί πτωματων, είναι οι επονομαζόμενοι κλεφτες κομπιναδόροι μην έχοντας συνείδηση, μην έχοντας τιποτα. Όπως μη πληρωνοντας τιποτα, ΕΦΟΡΙΕΣ, το προσωπικό τους που μπορεί να έχουν στην επιχείρηση τους και δεν το πληρώνουν σωστά, και ισως καθόλου, εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και φτώχια και έτσι έχουν ανθρώπους αδήλωτους, ανασφάλιστους σωστούς δουλους. Ξεπερνοντας κατά πολύ και αυτούς που ζούσαν στον μεσαίωνα.

Αυτοί φίλοι μου τώρα έχουν λεφτά και αγοράζουν τα πάντα, ανθρωπους, συνειδησεις κλπ. Αυτοι, μην ανησυχείτε, θα τρώνε οικολογικά ενώ οι άλλοι μεταλλαγμένα ή σαπια. Δεν είναι λοιπόν περίεργο γιατί θερίζει ο καρκίνος, γιατί τα εγκεφαλικά, από το άγχος και το στρες λόγω της αβεβαιότητος του αύριο, είναι σε πρώτη θεση. Ως και ο θάνατος από καρδιά είναι και αυτος σε πρώτη θέση. Γιατι οι νέοι μας, ναι οι νέοι μας, έχουν πάθει πολλοί κρίσεις πανικου. Με μαθηματική ακρίβεια οι ιθαγενείς αυτής της χώρας αποδεκατίζονται σκόπιμα,όπως έγινε και με την κατάληψη της Αμερικής από τους λευκούς, εξαφανίζοντας τους Ινδιανους.
Θα υπάρχει η γη μας αλλά δεν θα ζουν Έλληνες σε αυτό τον τόπο, μόνο αλλοδαποί και μια μικρή μειονότητα από Έλληνες, αν επιβιώσουν και δεν μεταναστεύσουν και αυτοι. Δεν μπορώ να δω ανάπτυξη σε αυτή την χώρα με την μυρωδιά της σήψης, από τα πτώματα που υπάρχουν γύρω μου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα ελλείμματα των Τραπεζών και όχι πως θα επιβιώσουν οι Δανειζόμενοι Έλληνες, που σκόπιμα με την προπαγάνδα που είχε αναπτυχθεί τα προηγούμενα χρόνια, για να πάρουν Δάνεια οι Νεοέλληνες, για να έχουν τάχα το δικό τους κεραμίδι, που όμως το πληρώνουν ακριβότερο και εάν νοικιάζανε σε μια πολύ καλή περιοχή και όχι εκεί που μένουν. Ναι πρέπει να πληρώσουν πάλι οι ίδιοι για τα ελλείμματα των Τραπεζών, δηλαδή ΔΙΣ, αλλά τα σπίτια των Ελλήνων να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς στο 1/3 της αντικειμενικης. Για να δώσουμε χρήματα στις τράπεζες από τον Έλληνα φορολογούμενο και αγύριστα για να αγοράσουν νέες Τράπεζες ή και να τις πουλήσουν σε ξενους και τα ΔΙΣ να πάνε στο εξωτερικο και όχι να επενδυθούν στην Ελλάδα σε επιχειρήσεις για να δουλέψουν Έλληνες και να μην γίνονται μεταναστες.
Οσο για το Κράτος εκφοβιζει τον απλό πολίτη αυτής της αποικίας να πληρώνει φορους, που όμως δεν μπορεί πια, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί τον έχουν στιψει και δεν μπορεί να δώσει αλλα.Υπαρχουν βέβαια και άλλοι ακόμα που εξακολουθούν την παραοικονομία, όχι μόνο τα μεγάλα ονόματα αλλά και απλοί άνθρωποι, που πάλι φόροδιαφεύγουν, μη πληρώνοντας και καθαρίζουν έτσι με την συνείδηση τους, γιατί λένε ότι εφ όσον εσείς μας κλέβετε θα κλέψουμε και εμεις.
Είναι παρά πολλά που μπορώ να γράψω, αλλά ίσως κάποιους να τους κουράσω ή και να μην έχουν την όρεξη να τα διαβάσουν πιο εκτενέστερα, γιατί όλοι έχουν τα δικά τους προβληματα. Αλλα δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι τώρα "βρήκαμε και άλλη λύση για τους ταλαίπωρους δανειολήπτες Ελληνες". Θα φτιάξουν την bad bank, όπως την αποκαλούν, και θα έχουν τα κόκκινα δάνεια τα οποία θα τα χειρίζονται όπως τους συμφέρει, όπως επίσης θα είναι μέσα και τα Ληξιπρόθεσμα από ΙΚΑ και ΕΦΟΡΙΕΣ. Μανούλες σε ιδεες. Και όχι, βέβαια, να μειώσουν τα δάνεια 35% ή 40%, όσο μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις χωρίς να βάζουμε μέσα και τις αυξήσεις στα είδη τροφίμων, τα χαρατσια, τις προσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις, ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν οι ωφειλετες.
Αρα βγαίνει το εξής συμπέρασμα: δεν θέλουν να ξεχρεωθούν οι Έλληνες, ο σκοπός τους είναι να τα κατάσχουν όλα σε εξευτιλιστικες τιμές.

Θέλω να σας ευχηθώ καλό αγώνα για επιβίωση. Παρότι ίσως σας χάλασα την διάθεση.

Ένας συνάδελφος