Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2015-10-31

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 31.10.2015
Τη Δευτέρα 2.11.2015, ώρα 11.00 π.μ., Λέκκα 23-25, συνεδριάζει ανοικτά το Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε.


Συνάδελφοι,
Ενώ στις 14.10.2015 υποβλήθηκε κοινό έγγραφο αίτημα από τους Διοικητικούς Συμβούλους της Αναγεννητικής Πρωτοβουλίας και των Εν Δράσει για σύγκληση του Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε., σύμφωνα με το Καταστατικό, χωρίς να υπάρξει σχετική απάντηση από το Προεδρείο, ξαφνικά την Παρασκευή 30.10.2015 ειδοποιηθήκαν τα μέλη του Δ.Σ. να προσέλθουν σε συνεδρίαση, τη Δευτέρα 2.11.2015, με μοναδικό θέμα: «Ενημέρωση του Δ.Σ. για τη συνάντηση της Επιτροπής Κοινωνικοασφαλιστικών Θεμάτων  με τον κ. Διοικητή». Ακόμα και σε αυτή την αργοπορημένη σύγκληση του Δ.Σ., αγνοήθηκαν παντελώς τα αιτήματα που έθεσαν με την κοινή επιστολή τους οι πέντε Διοικητικοί Σύμβουλοι!

Συνάδελφοι,
Αφήνουμε στην κρίση όλων σας τη «δημοκρατική τακτική»της ισχνής πλειοψηφίας, και ιδιαίτερα του Προέδρου, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Κοινωνικοασφαλιστικών Θεμάτων αλλά απαξιεί μονίμως να ενημερώνει σχετικά  και να ακούσει τις απόψεις Συμβούλων του Δ.Σ.. Σε μια συγκυρία σαν τη σημερινή, χρήσιμο και απαραίτητο είναι να ανταλλάσσονται ιδέες και απόψεις και να μη σπαταλώνται χρήματα για την ταχυδρόμηση κινδυνολογικών ανακοινώσεων. Αντί λοιπόν να τρομοκρατούμαστε από αυτές τις κινδυνολογίες και την άποψη του «μη χείρον βέλτιστον», που προσπαθούν να μας επιβάλουν για να μας οδηγήσουν στο σημείο αυτοχειριασμού των δικαιωμάτων μας, πρέπει να επιμένουμε και να απαιτούμε τη διασφάλιση των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους πως οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε. είναι ανοικτές και η παρουσία όλων μαςσε αυτές, εκφράζει το ενδιαφέρον μας για την υπεράσπιση των συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Ομάδα Συντονισμού

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Βαξεβανάκη Ιουλία, Γκότσης Δημήτρης, Γρατσίας Ηλίας, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραδήμα Ζωή, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα, Λεμπέσης Παναγιώτης, Μαγκλάρας Κώστας, Μανώλης Παύλος, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπουλαλά Αγγελική, Νικολόπουλος Σωτήρης, Νικολοπούλου Βίκυ, Παπαγεωργάκης Μάρκος, Παπαμάργαρης Χάρης, Ραγιάς Νικόλαος, Ραϊμόνδος Νικόλαος, Ρούσσος Γιώργος, Χατούπη Μαρία, Χάρακα Παναγιώτα, Χρηστίδης Απόστολος