Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-04-12

Είμαστε στο πλευρό των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών!

"ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών δίνουν ένα πρώτης τάξεως μάθημα σε όλους τους εργαζόμενους με τη μαχητικότητά τους. Ο αποφασιστικός αγώνας τους είναι σε εκ διαμέτρου αντίθετη τροχιά από την ανύπαρκτη συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Από τον πολύμηνο αγώνα των καθαριστριών ένα μήνυμα βγαίνει: ο μόνος αγώνας που είναι χαμένος είναι αυτός που δεν δίνεται. Παρά την έκρηξη του αυταρχισμού και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν αντιμέτωπες με τα ΜΑΤ, οι μαχόμενες καθαρίστριες δεν σκύβουν το κεφάλι.

Στη μαχητικότητα και τα συνθήματά τους εκφράζεται η θέληση για την τελική νίκη. Είμαστε αλληλέγγυοι με τον αγώνα των καθαριστριών, θα είμαστε στο πλευρό τους μέχρι την τελική νίκη.

-  Όχι στη διαθεσιμότητα - απόλυση των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών.

- Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε σκυφτοί, σηκώνουμε κεφάλι να σκύψουνε αυτοί. (σύνθημα των ίδιων των καθαριστριών!)

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Ιπποκράτης, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κωνστανταράκη Εύα, Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μπαλαούρας Μάκης, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστωρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία.