Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-02-17

Περί ελευθερίας...

Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων. (Σάμιουελ Άνταμς, 1722-1803)

Υγεία και κουπί...!

http://endrasi-ste.blogspot.com

Αν συνεχίσεις έτσι...ούτε υγεία δε θάχεις βρε κακομοίρη...!


"Η εύθυμη πλευρά του φεγγαριού"

Πρόσκληση Μηνιαίας Συνάντησης - 26 Φεβρουαρίου, ώρα 11 πμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

26/2/2014, ώρα 11 π.μ.                                  
Αθήνα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Την Τετάρτη 26/2/2014 και ώρα 11 το πρωΐ στην αίθουσα συνελεύσεων των ΣΥΤΕ-ΣΣΤΕ, Λέκκα 23-25, β’ όροφος, θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντησή μας.
Πιστοί στην Αρχή της Κίνησής μας ότι για όσα μας αφορούν πρέπει όλοι να έχουμε λόγο και συμμετοχή στη διαμόρφωση των αποφάσεων, σας καλούμε να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

1.    Ενημέρωση
Ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στα συνταξιοδοτικά μας θέματα, καθώς και στα
εσωτερικά συνδικαλιστικά
του ΣΣΤΕ.

2.    Πρόγραμμα  Μετεργασιακών Παροχών

Αναλυτική παρουσίαση, για πρώτη φορά με μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων, του θέματος του Προγράμματος Μετεργασιακών Παροχών, όπου θα επιχειρηθεί να φωτισθούν τόσο οι δυνατότητες όσο και οι κίνδυνοι της συγκεκριμένης ρύθμισης.

3.    Πρόταση της Κίνησης μας προς Δ.Σ. του ΣΣΤΕ
Ενημέρωση για την έγγραφη πρότασή μας να περιληφθεί, στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης Τακτικής Συνέλευσης του ΣΣΤΕ, θέμα για τη δέσμευση του εκάστοτε εκπροσώπου του ΣΣΤΕ στη Διαχειριστική Επιτροπή του Προγράμματος Μετεργασιακών Παροχών, να ψηφίζει σύμφωνα με απόφαση Έκτακτης Συνέλευσης του ΣΣΤΕ κατόπιν πανελλαδικής ψηφοφορίας αυξημένης πλειοψηφίας για όποιο θέμα αφορά σε ουσιώδεις και θεμελιώδεις τροποποιήσεις-αποφάσεις των όρων του Προγράμματος  (ανάθεση σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, μετεξέλιξη σε επαγγελματικό ταμείο, αλλαγή τρόπου υπολογισμού παροχής, ποσοστών εισφοράς κ.ά).

4.     Ομάδες εργασίας
Συμμετοχή στις ομάδες επεξεργασίας και στήριξης των θεμάτων μας για την καλύτερη και αποδοτικότερη συνεισφορά της Κίνησής μας και στις  ομάδες εργασίας που λειτουργούν στο Σ.Σ.Τ.Ε. για συγκεκριμένα θέματα.

Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,


Σας καλούμε όλους χωρίς προκαταλήψεις και διαχωρισμούς να συμμετέχετε στην πολυσυλλεκτική και απαλλαγμένη από «γραμμές» δραστηριότητα των ¨ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ¨ Συνταξιούχων Τραπέζης της Ελλάδος. 
 

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Ιπποκράτης, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κωνστανταράκη Εύα, Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μπαλαούρας Μάκης, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστωρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία.
 
"ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ