Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2019-02-03

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019,  11.00 ΤΟ ΠΡΩΪ,
Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ Σ.Σ.Τ.Ε.

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2019
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
v     Τα όσα διαδραματίστηκαν αυτή την εβδομάδα με την σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφάλισης και τη ΜΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, δείχνουν πλέον ξεκάθαρα τον επικίνδυνο δρόμο που βαδίζει η Διοίκηση της Τράπεζας αλλά και ο Σύλλογός μας, με αποκλειστική ευθύνη του Προεδρείου.
v     Το έγγραφο του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο τρόπος αντιμετώπισής του με την κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων ΣΣΤΕ και ΣΥΤΕ, πρέπει να μας ενεργοποιήσει όλους και όλες.
v     Όχι μόνο πρέπει να επιμείνουμε στη σύγκληση άμεσα νέου Συμβουλίου Ασφάλισης για την άρση των παρακρατήσεων, την επιστροφή των δώρων και του επιδόματος αδείας και τη συμφωνία για την επιστροφή των αναδρομικών ΤΩΡΑ και πριν τις εκλογές του ΣΣΤΕ στις 28/3/2019, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να εργαστούμε για τη νίκη και την ανατροπή ενός αναποτελεσματικού και καταστροφικού για τα συμφέροντα μας προεδρείου. 
                                                                                                                                              
Σας καλούμε

Σε κοινή συγκέντρωση την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019, στις 11 π.μ., στην οδό Λέκκα 23-25, στον 2ο όροφο, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την πορεία των διεκδικήσεών μας, μέσα από αυτό το νέο πρίσμα.
Η συμμετοχή στη συγκέντρωση, είναι ανοικτή στη διαθεσιμότητα και τη θέληση του κάθε συνταξιούχου, χωρίς αποκλεισμούς.

Οι διοργανωτές της συνάντησης:

Ομάδα Συντονισμού «Εν Δράσει Συνταξιούχων Τράπεζας της Ελλάδος»
Συντονιστική Γραμματεία «Αναγεννητικής Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων ΤτΕ»

Ανεξάρτητοι Συνταξιούχοι ΤτΕ