Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2015-03-13

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”

"ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ιστολόγιο http://endrasi-ste.blogspot.com
Email endrasi.ste@gmail.com

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
 ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  ΤΩΝ “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”

Συνάδελφοι,

Μετά το συνδικαλιστικό ατόπημα των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ να μη ψηφίσουν, στο Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ, τον εν ενεργεία συνάδελφο Θεόδωρο Μητράκο για τη θέση του Υποδιοικητή της ΤτΕ, είχαμε και μια συνδικαλιστικά αλόγιστη επίθεση κατά της συμμετοχής του συναδέλφου Μάκη Μπαλαούρα στο ψηφοδέλτιό της Κίνησής μας. Αναρωτιόμαστε αν τα παραπάνω χρησιμοποιούνται σαν υλικά μιας άγονης έστω αντιπαράθεσης για την προσπόριση ψήφων ή αποτελούν βαθύτερες επιλογές του άλλοτε κραταιού μηχανισμού της ΠΑΣΚΕ που προσπαθεί απελπισμένα να διατηρήσει τις διασυνδέσεις του.
Αλήθεια, δεν ήταν προφανής, για τους συνδικαλιστές του χώρου μας, η παροχή θετικής ψήφου σε έναν εν ενεργεία συνάδελφο με πολυετή παρουσία στην ΤτΕ που προτάθηκε για τη θέση του Υποδιοικητή; Γιατί αυτή η άρνηση εκ μέρους της ΠΑΣΚΕ; Γιατί η φυσιολογική συμμετοχή του συναδέλφου Μάκη Μπαλαούρα στο ψηφοδέλτιο της Κίνησης των“ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”, στην οποία μετέχει από την αρχή της δημιουργίας της, είναι μέλος της Ομάδας Συντονισμού και υπογράφει όλες τις ανακοινώσεις της, αντιμετωπίσθηκε εκ μέρους τους με τόση επιθετικότητα και μικροψυχία; Η πρόσφατη εκλογή του συναδέλφου στο κοινοβούλιο άλλαξε κάτι σε σχέση με το χώρο μας και τη συμμετοχή του τόσα χρόνια σε αυτόν; Θα έπρεπε, για να ικανοποιήσουμε τις επιταγές της ΠΑΣΚΕ, να του απαγορεύσουμε τώρα να μετέχει στην Κίνησή μας; Δεν αποτελεί τιμή για το Σύλλογο αλλά και το χώρο μας όταν ένας συνάδελφός από την ΤτΕ, ο δεύτερος μετά τον αείμνηστο Γιάννη Αλευρά, εκλέγεται Βουλευτής και με την παρουσία του στις διαδικασίες εκφράζει σεβασμό και δέσμευση υπεράσπισης των κοινών συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων;

Συνάδελφοι,

Βαδίζοντας προς τις αρχαιρεσίες της 19.3.2015, σας καλούμε να αφήσουμε στην άκρη αδικαιολόγητες οξύτητες και διαχωρισμούς και  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στις συντάξεις και την Υγεία μέσα στο Καταστατικό πλαίσιο της ΤτΕ, αποκλείοντας την παρέμβαση σε αυτό Ιδιωτικών Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα, Λεμπέσης Παναγιώτης, Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μπαλαούρας Μάκης, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστoρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία, Χρηστίδης Απόστολος.