Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-05-10

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ιστολογιο http://endrasi-ste.blogspot.com  

Email endrasi.ste@gmail.com 
  • ΕΚΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ 9/5/2014 ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ KATA ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 
  • ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/5/2014 Η ΑΠΟΦΑΣΗ


    Συνάδελφοι,

    Εκδικάσθηκαν χθες 9/5/2014 τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της παράνομης και αντικαταστατικής διαδικασίας τροποποίησης του καταστατικού,που επέλεξε η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας  σύμφωνα με τις επιθυμίες και τους στόχους της. Τόσο η δική μας πλευρά όσο και αυτή της πλειοψηφίας εξέθεσαν, ενώπιον της Δικαστού, τους λόγους στους οποίους θεμελιώνουν το αίτημά τους:
    Η δική μας πλευράαυτό της αναστολής της διαδικασίας ψηφοφορίας, που έχει αποφασίσει  η πλειοψηφία, διότι παραβιάζονται το άρθρο 99 του Αστικού Κώδικα, που είναι αναγκαστικού δικαίου, το Καταστατικό του Συλλόγου και ακολουθούνται Βορειοκορεάτικες διαδικασίες τύπου ΚΙΜ IL SOUNG (ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε όλα).
    Η άλλη πλευρά αυτό της διεξαγωγής της προσδιορισμένης ψηφοφορίαςισχυριζόμενη πως θεωρεί την ψηφοφορία ως καταστατική συνέλευση και τελικά αφού η πλευρά μας έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σε πρωτόδικο και εφετειακό βαθμό επομένως δεν στοιχειοθετείται άμεσος κίνδυνος για τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθούν μέτρα απαγόρευσης. Δηλαδή με απλά Ελληνικά: Μπορεί να έχουμε προβλήματα ακυρότητας αλλά αφήστε να ψηφίσουν οι συνάδελφοι και μετά οι αντίδικοι ας πάνε στους επόμενους βαθμούς δικαστικής δικαιοδοσίας να ακυρώσουν το όποιο αποτέλεσμα¨. Δηλαδή, ας ταλαιπωρηθούν οι συνάδελφοι, ας γίνουν δαπάνες για μια ΑΚΥΡΗ απόφαση τροποποίησης και βλέπουμε μετά….

    Συνάδελφοι,

    Περιμένοντας την απόφαση επαναλαμβάνουμε και πάλι:
      • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ 
      • ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ: ΑΠΟΧΗ – ΟΧΙ – ΑΚΥΡΟ – ΛΕΥΚΟ  ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

        Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
        Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

        Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Ιπποκράτης, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα,  Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μπαλαούρας Μάκης, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστωρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία, Χρηστίδης Απόστολος.