Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2016-02-29

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

​"ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ιστολόγιο:  http://endrasi-ste.blogspot.com     Email:  endrasi.ste@gmail.com



Τετάρτη,  2 Μαρτίου 2016, ώρα 12 το μεσημέρι,
στην Αίθ. Συνελεύσεων του Σ.Σ.Τ.Ε. (Λέκκα 23-25, β΄ όροφος)

Αγαπητοί συνάδελφοι
, 
Όπως είχε αποφασισθεί στην τελευταία ολομέλεια (σχετική Ανακοίνωση Νο 22/23.2.2016), την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνελεύσεων του Σ.Σ.Τ.Ε. στη Λέκκα 23-25, θα συνεδριάσει η ομάδα συντονισμού των Εν Δράσει για να συζητηθεί και να εγκριθεί το σχετικό υπόμνημα προς τη Διοίκηση της ΤτΕ, και στη συνέχεια να αποφασισθεί το συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης. Η παρουσία και η συμμετοχή όλων μας σε αυτή τη συζήτηση, θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που θα τεθούν στο υπόμνημα.

Επί πλέον στην συνάντησή μας, θα συζητηθούν και θέματα οργάνωσης της πορείας μας προς την τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Σ.Τ.Ε. της 29.3.2016, καθώς και θέματα που ασφαλώς θα τεθούν από τους συναδέλφους κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Ομάδα Συντονισμού
Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Βαξεβανάκη Ιουλία, Γκότσης Δημήτρης, Γρατσίας Ηλίας, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραδήμα Ζωή, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα, Λεμπέσης Παναγιώτης, Μαγκλάρας Κώστας, Μανώλης Παύλος, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπουλαλά Αγγελική, Νικολόπουλος Σωτήρης, Νικολοπούλου Βίκυ, Παπαγεωργάκης Μάρκος, Παπαμάργαρης Χάρης, Ραγιάς Νικόλαος, Ραϊμόνδος Νικόλαος, Ρούσσος Γιώργος, Στρίμπερης Θόδωρος, Χατούπη Μαρία, Χάρακα Παναγιώτα, Χρηστίδης Απόστολος.

Η γνώση είναι δύναμη!
- Διαδώστε το μήνυμα μας σε όσους συναδέλφους γνωρίζετε.
- Επισκεφθείτε το ιστολόγιο μας, "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για ενημέρωση σε θέματα που μας αφορούν, όχι μόνο ως συνταξιούχους αλλά και ως σκεπτόμενους ανθρώπους και ενεργούς, ανεξάρτητους πολίτες

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ

Αθήνα, 26.2.2016
 
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ

Στις 19.2.2016 κατατέθηκε από την ΕΣΑΚ-Σ έγγραφο προς το Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε., με το οποίο ζητούσε να πάρει απόφαση και να διεκδικήσει την καταβολή μιας πλήρους σύνταξης, σαν έκτακτη ενίσχυση, σε όλους ανεξαιρέτως τους συνταξιούχους μας.

Στο Δ.Σ., που συμπτωματικά συνεδρίαζε την ίδια ημέρα για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, οι σύμβουλοι των “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” και της Αναγεννητικής Πρωτοβουλίας, ζήτησαν να εγγραφεί το συγκεκριμένο αίτημα στην ημερήσια διάταξη και να συζητηθεί, εκφράζοντας την πλήρη συμφωνία τους με την πρόταση αυτή.

Οι “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” έχουμε επανειλημμένα τονίσει πως τέτοιες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις δίκαιες ανάγκες των συναδέλφων συνταξιούχων, μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους. Μάλιστα θα λέγαμε, πως αν αυτές και άλλες ασφαλώς, γίνονταν από κοινού με όσους συμφωνούν εντός και εκτός Συμβουλίου, θα επέφεραν μεγαλύτερη πίεση προς την οριακή πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε., η οποία κατά την πάγια τακτική της, απέρριψε και αυτή τη διεκδικητική πρόταση.


Η Ομάδα Συντονισμού