Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2020-12-02

Αίτημά για τα δικόγραφα της ασκηθείσας αναίρεσης κατά της εφετειακής υπόθεσης στην οποία παρεμβαίνει ο ΣΣΤΕ

Προς τον Πρόεδρο
του Δ.Σ. του ΣΣΤΕ
 
Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2020

Συνάδελφε Πρόεδρε,


Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τις οικογένειές τους, καθώς και στο προσωπικό του ΣΣΤΕ να έχουν καλώς στην υγεία τους.


Κατανοούμε τις δυσκολίες της περιόδου και τα προβλήματα που δημιουργούνται στις συλλογικές δραστηριότητες από την πανδημία και τις σχετικές με αυτήν απαγορεύσεις. Όμως οι φορείς και οι συλλογικότητες, μισθωτών και συνταξιούχων, επιλύουν πολλά από αυτά μέσω τηλεδιασκέψεων, ούτως ώστε να μην παραλύει ή αδρανοποιείται τελείως η δημοκρατική λειτουργία των εκλεγμένων οργάνων.

Με δεδομένο μάλιστα πως συνεχίζεται στο χώρο μας η κοροϊδία των συνταξιούχων με τη συνέχιση των κρατήσεων των νόμων από την κύρια σύνταξή μας, μετά και την επιστροφή των αναδρομικών σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ, θεωρούμε αδιανόητο να μην έχει συνεδριάσει ακόμα το Δ.Σ. του ΣΣΤΕ. Για αυτό σας ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα το Δ.Σ. του ΣΣΤΕ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία.

Τέλος επαναφέρουμε εκ νέου το σχετικό αίτημα που σας έχουμε υποβάλει για την παροχή όλων των σχετικών στοιχείων για την ασκηθείσα αναίρεση κατά της εφετειακής υπόθεσης, στην οποία παρεμβαίνει ο ΣΣΤΕ με απόφαση του Δ.Σ.

Συναδελφικά,
Οι Διοικητικοί Σύμβουλοι
Βαξεβανάκη Ιουλία, Ευσταθίου Κώστας

Κοινοποίηση: Σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.