Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-02-03

Πρόσκληση στη Λέσχη του Παραρτήματος στη Θεσσαλονίκη - Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2/2014 ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩÏ
ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αθήνα 4/2/2014
 


Αγαπητοί Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Κλιμάκιο της Κίνησή μας ¨ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ¨ Συνταξιούχοι Τραπέζης της Ελλάδος, η οποία δημιουργήθηκε με δημόσιες και συλλογικές διαδικασίες μετά τις εξελίξεις που είχαμε στο Σύλλογό μας, θα επισκεφθεί το παράρτημά σας την Τετάρτη 12/2/2014  στις 11.30 το πρωί.

Στο κλιμάκιο της Κίνησής μας θα συμμετέχουν οι συνάδελφοι: Ευσταθίου Κώστας και Παπαμάργαρης Θεοχάρης.

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επίσκεψή μας και να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε  στη συζήτηση που θα διεξαχθεί.
Αρχή της Κίνησής μας είναι ότι για όσα μας αφορούν πρέπει όλοι να έχουμε λόγο και συμμετοχή στη διαμόρφωση των αποφάσεων. Σήμερα, θεωρούμε σημαντικά χρήσιμη και αναγκαία μια συνολική συζήτηση των εξελίξεων και ειδικότερα αυτών των συνταξιοδοτικών μας θεμάτων, μετά μάλιστα και το διαχωρισμό του Μερίσματος. Με τα όσα εξυφαίνονται στο πλαίσιο της ΗΔΙΚΑ Β΄ και του Εθνικού Οργανισμού Συντάξεων για την καθιέρωση Εθνικής Σύνταξης (360 ευρώ) και Αναλογικής από 1.1.2015, με τις μειώσεις και αλλαγές που προαναγγέλλονται στις επικουρικές και με τις εξελίξεις στην Πρωτοβάθμια Υγεία (ΕΟΠΥΥ), θεωρούμε απολύτως επιβεβλημένη μια συζήτηση με την παρουσία και συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους υγεία και δύναμη το 2014. Θα θέλαμε να είμαστε μαζί σας στην κοπή της πίτας, όμως η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε. απέκλεισε τη συμμετοχή μας...

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Ιπποκράτης, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κωνστανταράκη Εύα, Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μπαλαούρας Μάκης, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστωρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία.