Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2017-10-12

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συγκέντρωση - Συζήτηση
της Κίνησης “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” Συνταξιούχοι ΤτΕ
Στις 18 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη, ώρα 11.00 το πρωί,
στην αίθουσα Συνελεύσεων του Σ.Σ.Τ.Ε., Λέκκα 23-25, Β΄ όροφο

Αθήνα, 12.10.2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τα πρόσφατα γεγονότα, με την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου για κατάργηση των κρατήσεων των Νόμων 4051/2012 και 4093/2012  και μάλιστα αναδρομικά από τον Ιούνιο του 2015, δεν είναι προφανώς ικανά να προκαλέσουν την ανάγκη ενημέρωσης από πλευράς της ηγεσίας του Συλλόγου μας.
Η Κίνησή  μας, πιστή στις αρχές της για συχνή επαφή με τους συναδέλφους και θεωρώντας απαραίτητη την ενημέρωσή τους για όλες τις σημαντικές τελευταίες εξελίξεις, διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, στις 11:00 το πρωί.
Οι εκλογές του 2017 έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία στις Κινήσεις που απαρτίζουν το Προεδρείο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να έχουν αραιώσει τις υποχρεωτικές, σύμφωνα με το Καταστατικό, μηνιαίες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά ουσιαστικά να έχουν καταργήσει εντελώς τις μηνιαίες ενημερωτικές συγκεντρώσεις των μελών του Συλλόγου.   
Επειδή κανένας Σύλλογος δεν ανήκει στον Πρόεδρο ή στους Συμβούλους,
Επειδή η ενημέρωση είναι υποχρέωση των επικεφαλής και δικαίωμα των μελών ενός Συλλόγου,
Επειδή η γνώση είναι δύναμη,
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους να συμβάλουν ώστε, μέσω της συγκέντρωσης της Κίνησής μας, να σταλεί ένα μήνυμα θέλησης για την πλήρη θεσμική αποκατάσταση των συνταξιοδοτικών μας παροχών και την ενίσχυση των συλλογικών δημοκρατικών διαδικασιών.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα Συντονισμού

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Βαξεβανάκη Ιουλία, Γκότσης Δημήτρης, Γρατσίας Ηλίας, Δασκαλάκης Νίκος, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Νίκος, Καραδήμα Ζωή, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα, Λεμπέσης Παναγιώτης, Μαλαπάσχας Παναγιώτης, Μανώλης Παύλος, Μασσαλάς Δημήτρης, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπελίτσος Γρηγόρης, Μπουλαλά Αγγελική, Νικολόπουλος Σωτήρης, Νικολοπούλου Βίκυ, Παπαγεωργάκης Μάρκος, Παπαμάργαρης Χάρης, Ραγιάς Νικόλαος, Ρούσσος Γιώργος, Στρίμπερης Θόδωρος, Φιωτάκη Έβη, Φλεμετάκης Γιώργος, Χατούπη Μαρία, Χάρακα Παναγιώτα, Χρηστίδης Απόστολος.