Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-03-04

Συλλογή υπογραφών με αίτημα την ένταξη θέματος στη Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Αθήνα, Φεβρουάριος 2014

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου μας, ζητάμε να περιληφθεί στην πρώτη τακτική συνέλευση, θέμα ως ακολούθως:
«Σε περίπτωση που η Διαχειριστική Επιτροπή του Προγράμματος Μετεργασιακών Παροχών αποφασίζει για την ανάθεση της διαχείρισης του Προγράμματος σε Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρεία, η ψήφος του εκπροσώπου του Σ.Σ.Τ.Ε. να είναι σύμφωνη και να υλοποιεί απόφαση Ειδικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα αποφασίζει με πανελλαδική ψηφοφορία.»
Το παραπάνω αίτημά μας αν δεν καλύπτεται από τα χρονικά περιθώρια της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης, να υλοποιηθεί άμεσα με τη Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Ακολούθως, παρατίθενται στοιχεία των μελών του Συλλόγου που ζητάνε τη σύγκληση των παραπάνω συνελεύσεων.
_____________________________________________________________

Στη μηνιαία συνάντηση της Κίνησής μας, που πραγματοποιήθηκε την 26/2/2014  στα γραφεία του ΣΣΤΕ στη Λέκκα, συζητήθηκε και το θέμα της δέσμευσης  του εκπροσώπου του Συλλόγου μας στη Διαχειριστική Επιτροπή του Προγράμματος Μετεργασιακών Παροχών σχετικά με την ανάθεσή του Προγράμματος σε Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρεία. Αποφασίστηκε η κατάθεση αιτήματος στο Δ.Σ του Συλλόγου, για την οποία απαιτείται συλλογή υπογραφών, με θέμα: Αίτημα για ένταξη θέματος στη Γενική Συνέλευση.
Επειδή ο χρόνος που απομένει μέχρι τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι περιορισμένος, όσοι συμφωνείτε, θα πρέπει να καταθέσετε την υπογραφή/συμφωνία σας, το αργότερο, μέχρι την 15 Μαρτίου 2014, στέλνοντας μας απαντητικό μήνυμα με την ένδειξη "συμφωνώ" και αναγράφοντας, απαραιτήτως, τα πλήρη στοιχεία σας: επώνυμο, όνομα, αριθμό μητρώου και τηλέφωνο (για τυχόν διευκρινίσεις).
Είναι σημαντικό, λόγω της κρισιμότητας των περιστάσεων, να μην αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προωθήσουμε το "αίτημα" σε όσους συναδέλφους γνωρίζουμε.



Επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να υπογράψετε το παραπάνω αίτημα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, Email endrasi.ste@gmail.com (δίνοντας επώνυμο, όνομα, αριθμό μητρώου & τηλέφωνο - για τυχον διευκρινίσεις)