Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2019-11-29

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
      Όλοι στη μηνιαία συγκέντρωσή μας
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11.00,  
στη Λέκκα 23-25
Συνάδελφοι,
Την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα συγκεντρωνόμαστε με στόχο την αναβίωση των μηνιαίων συναντήσεων που κατάργησε η σημερινή πλειοψηφία του ΣΣΤΕ. Η μαζική συμμετοχή μας, ειδικότερα στη συγκέντρωση της ερχόμενης Τετάρτης 4.12.2019, είναι απαραίτητη:
Έχουν περάσει έξι χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων η αδιαφορία και η άρνηση ουσιαστικής επίλυσης των προβλημάτων μας από τη Διοίκηση και τις πλειοψηφίες των των Δ.Σ  του ΣΣΤΕ και του ΣΥΤΕ  πρέπει να σταματήσει.
Αρνήθηκαν και αρνούνται να υπερασπιστούν την Ανεξαρτησία της ΤτΕ φαλκιδεύοντας την,
Συνεχίζουν να παραβιάζουνασύστολα το Καταστατικό της Τράπεζας και των πρώην Ταμείων Ασφάλισής μας (πρόσφατη απόφαση Συμβουλίου Ασφάλισης),
Αδιαφορούν για τις ποινικές και αστικές ευθύνες τους,
Λειτουργούν με αδιαφάνεια,αποφεύγοντας την ουσιαστική ενημέρωση, και διαχειρίζονται τα θέματα μας αυταρχικά,  χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν,
Περιμένουν την έκδοση υπουργικής απόφασης, στο πλαίσιο του νέου ασφαλιστικού νόμου, να νομιμοποιήσει τις μέχρι τώρα παράνομες ενέργειές τους, ελπίζοντας να εντάξουν πλήρως την ΤτΕ στο άρμα του Δημοσίου.
Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα ήταν:
Α) Η παράνομη εφαρμογή μνημονιακών κρατήσεων μόνο για τους συνταξιούχους της ΤτΕ,  Β) η πρόσφατη εκχώρηση εργασιακών αποκλειστικών διακαιωμάτων της ΤτΕ στο Δημόσιο και Γ) η αδιαφανής προετοιμασία για τον περιορισμό των παροχών σύνταξης και επικούρησης.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ;;
ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΝΑ EINAI ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!
Όλοι, λοιπόν, στη συγκέντρωση της Τετάρτης για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε πώς θα τους σταματήσουμε, πώς θα υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ των “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” Συνταξιούχων ΤτΕ

Αθήνα 28.11.2019