Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2019-01-11

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ Συγκέντρωσης
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11.00, Λέκκα 23-25
Αθήνα 10.1.2019
Συνάδελφοι,
Σας καλούμε σε πανελλαδική συγκέντρωση της κίνησής μας, την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα συνελεύσεων του Σ.Σ.Τ.Ε., στη Λέκκα 23-25, β΄όροφο.
Εν όψει των αρχαιρεσιών στον Σ.Σ.Τ.Ε., κύριο θέμα της συζήτησης  θα είναι το πλαίσιο των διεκδικήσεών μας για την επόμενη διετία και την καλύτερη προετοιμασία μας με στόχο την ανατροπή της σημερινής πλειοψηφίας του ΣΣΤΕ, και τη δημιουργία όρων ενωτικής λειτουργίας για την αποκατάσταση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για την εξέλιξη των συνταξιοδοτικών μας παροχών. ΄Εχουμε το μοναδικό προνόμιο, να είμαστε εκτός ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, δημόσιου κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος και ΗΔΙΚΑ, αλλά για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, είμαστε οι μόνοι συνταξιούχοι της χώρας που δεν έχουμε θεσμικά καθορισμένο πλαίσιο συνταξιοδοτικών παροχών!! Είμαστε οι μόνοι συνταξιούχοι της χώρας που δεν είδαν άρση μνημονιακών κρατήσεων ούτε συμφωνία για την επιστροφή των παράνομα παρακρατηθέντων.
Διοίκηση και Σύλλογοι με παρελκυστικές τακτικές, ροκανίζουν τον χρόνο μέχρι τις πολιτικές εκλογές, προσδοκώντας στην ανατροπή του νόμου Κατρούγκαλου, ώστε να προχωρήσουν στη μεταφορά επικουρικής στο Πρόγραμμα και την ανάθεσή του σε ασφαλιστική εταιρεία.
Σας περιμένουμε όλους! Η παρουσία και συμμετοχή μας, και ιδιαίτερα των συναδέλφων της περιφέρειας,  είναι απαραίτητη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα Συντονισμού
Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Βαξεβανάκη Ιουλία, Γκότσης Δημήτρης, Γρατσίας Ηλίας, Δασκαλάκης Νικόλαος, Δεληπέτρος Δημήτρης, Διαμάντης Ανδρέας, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Νίκος, Καραδήμα Ζωή, Καραφωτιά Φωφώ, Κεφάλας Παναγιώτης, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα, Λεμπέσης Παναγιώτης, Μαλαπάσχας Παναγιώτης, Μανώλης Παύλος, Μασσαλάς Δημήτρης, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπελίτσος Γρηγόρης, Μπουλαλά Αγγελική, Νικολόπουλος Σωτήρης, Νικολοπούλου Βίκυ, Παπαγεωργάκης Μάρκος, Παπαμάργαρης Χάρης, Ραγιάς Νικόλαος, Στρίμπερης Θόδωρος, Φιωτάκη Εβη, Φλεμετάκης Γιώργος, Χάρακα Παναγιώτα, Χατούπη Μαρία, Χρηστίδης Απόστολος.