Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2018-09-19

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΕΜΕΤΑΚΗ

ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ.
Με αφορμή την Ν°25 ανακοίνωση - απολογία και αντιδεοντολογικού περιεχομένου, έχω να πω τα εξής.
Δεν υπάρχει κατηγορηματική διάψευση του Διοικητή για το θέμα μας, το κουβέντιασαν και εδόθη και εντολή στην κ Παξινού να το τρέξει. Άλλωστε και ο Σύλλογος ομολόγησε με την έκτακτη ανακοίνωση που βιάστηκε να βγάλει και αφού αιφνιδιάστηκε, ότι το θέμα που μας απασχολεί κουβεντιάστικε "ακροθιγώς" ( ωραία και πονηρή λέξη)
Παρακάτω μας λέει ότι θα πρέπει να προηγηθεί απόφαση του Συμβουλίου Ασφάλισης.. και βεβαίως, αυτό λέμε και εμείς, και το έχουμε και υπόψιν μας, το Συμβούλιο Ασφάλισης μπορεί όμως να συγκληθεί μέσα σε δύο μέρες.. ο πρόεδρος του Συλλόγου τι θα κάνει; θα βάλει πλάτη να συγκληθεί, η δεν έχει ώρα διότι μιλάει στο τηλέφωνο με το Διοικητή;;;
Στην ανακοίνωσή τους επίσης, μας λένε ότι με προσπάθεια του Συλλόγου και υπηρεσιακών στελεχών επείσθη ο Διοικητής να στείλει την υπόθεση μας στο Νομικό Συμβούλιο, νομίζοντας ότι οι συνάδελφοι έχουν μνήμη ψαριού και εχουν ξεχάσει ότι ο Διοικητής πείστηκε με τις αγωγές ανωτέρων στελεχών της τράπεζας όταν συνταξιοδοτήθηκαν, αλλά και με παρεμβάσεις και αγωγές του Ευσταθίου, και βεβαίως ακολούθησε και ο Σύλλογος, διότι δεν μπορούσε πλέον να μην υπάρχει και δική του όχληση,... ή μήπως ξεχνάει η πλειοψηφία του Συλλόγου ότι επί χρόνια έλεγαν στους συναδέλφους να μην κάνουν αγωγές στην Μητέρα Τράπεζα.. απολύτως τίποτα δεν δεν έχει κάνει ο Σύλλογος, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Επίσης και σήμερα στην ανακοίνωσή τους ακόμα, αναμασούν δήθεν πρόκληση παρέμβαση του υποδιοικητή κ Μητράκου προς την κυβέρνηση όταν η κυβέρνηση διά του υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου μιλούσε για την αυτονομία της Τράπεζας Ελλάδος, την εξαίρεσή μας από την ΗΔΙΚΑ, αλλά και το νόμο Κατρούγκαλου που μας εξαιρεί από τις νέες μειώσεις από 1/1/2019.
Κοίτα να δεις ποιοι μιλάνε για ψεύδη και ανακρίβειες, αυτοί που έπρεπε μετά από το πέρας του Γενικού Συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη, να πείσουν Θεούς και δαίμονες για την θετική έκβαση των θεμάτων που απασχολούν τους συνταξιούχους μας, προσπαθούν να πείσουν με ψεύδη και ανακρίβειες τους ίδιους τους συνταξιούχους τους βγάζοντας δύο διαφορετικές ανακοινώσεις, η πρώτη που ήταν έκτακτη και μας μιλούσαν ότι το θέμα στο Γενικό συμβούλιο κουβεντιάστηκε ακροθιγώς, και η δεύτερη Ν° 25 για να βρίσουν την μειοψηφία και να μας κάνουν ανασκόπηση ενός και πλέον χρόνου, για το ΤΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ!!!
Όσο για την ΗΔΙΚΑ και την σύμβαση που έστειλαν στις 9 Οκτωβρίου 2017, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα το Νομικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει την κατάργηση των δύο νόμων και την καταβολή των αναδρομικών από τον Ιούλιο 2015.. Αιδώς Αργείοι.
Κύριοι της πλειοψηφίας, τώρα που ξεκίνησε με αφορμή το ΓΣ της Θεσσαλονίκης, αλλά και οι επιστροφές και αναδρομικά σε σώματα ασφαλείας, δικαστικούς, στρατιωτικούς, πανεπιστημιακούς από την κυβέρνηση, ( Τώρα δεν έχετε άλλοθι ότι η κυβέρνηση και ο κ Μητράκος είναι εμπόδιο) έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε και εσείς τους συνταξιούχους της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ είναι ορθάνοιχτη και σας περιμένει να ξεπλυθείτε, και αμέσως μετά να σας συγχωρήσουμε και εμείς.
ΥΓ:Και έπρεπε να είχατε υπόψιν σας και να ξέρετε κύριοι της πλειοψηφίας, ότι εκεί που ΙΣΙΩΝΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝΕ.

ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μέλος της ομάδας συντονισμού των "ΕΝ ΔΡΆΣΕΙ"