Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2018-11-20

ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ…

Οι συνυπεύθυνοι της επιβολής των μνημονιακών νόμων 2011-2014, αντί να κρύβονται, βγήκαν με την ανακοίνωσή τους (ΠΑΣΚΕ Αν. Ν°7), να προκαλέσουν για μία ακόμη φορά τους συνταξιούχους της Τράπεζας της Ελλάδος, με απίστευτες ανακρίβειες και ψέματα.
ΑΝΕΥΘΥΝΑ, διότι στο Γενικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης δρομολογήθηκε η εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ και η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου της ΤτΕ, δίνοντας εντολή στην κ Παξινού να το προωθήσει βγάζοντας το κόστος, και αυτοί μας λένε ότι τίποτα δεν ελέχθη!!

ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, διότι δεν μπορούν να δεχτούν ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει πράξη τις αποφάσεις του ΣτΕ να κηρύξει παράνομους τους μνημονιακούς νόμους που επέβαλαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, και η ΠΑΣΚΕ με την ΔΑΚΕ τους αποδέχθηκαν αβίαστα, για να μην ενοχληθούν τα κόμματά τους!!

ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΑ, καθώς ποτέ δεν έβαλαν το θέμα της ανεξαρτησίας της ΤτΕ, αλλά συνεχώς κατηγορούσαν την κυβέρνηση που με το νόμο Κατρούγκαλου μας εξαίρεσε από τις μειώσεις, ενώ την έξοδό μας  από τον ΕΦΚΑ και την ΗΔΙΚΑ δεν τα εκμεταλλεύτηκαν ποτέ, τουναντίον σε αγαστή συνεργασία με τον Διοικητή προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο-μαύρο!!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, διότι με στοχευμένες κινήσεις κατάφεραν να μη συγκληθεί το Συμβούλιο Ασφάλισης, το οποίο δεν συγκλήθηκε ποτέ επί ημερών Ιωάννη Στουρνάρα... διότι έτσι αντιλαμβάνονται την ανεξαρτησία της ΤτΕ.
 
Η μοναδική επιτυχία που έχουν να επιδείξουν είναι η πλήρης υποταγή στις κομματικές υποδείξεις, χωρίς να αντιλαμβάνονται οι άμοιροι ότι εξυπηρετούν συμφέροντα που έχουν να κάνουν με προστασία πολιτικών προσώπων που βλέπουν πολύ σκότος μπροστά τους και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα αποφύγουν τα χειρότερα... Εμείς όμως σαν συνταξιούχοι της ΤτΕ σε τι τους φταίμε;

ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συνταξιούχος ΤτΕ στα Χανιά