Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2014-11-18

Ανοιχτό Κάλεσμα : Πέμπτη, 20/11/ 14, ώρα 11, στον Σύλλογο

 

"ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ιστολόγιο  http://endrasi-ste.blogspot.com 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014, ώρα 11 το πρωί, στην Αίθουσα Συνελεύσεων του ΣΣΤΕ
(Λέκκα 23 - β όροφος),  σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις, με συλλογικότητα και ελευθερία, γύρω από τις εξελίξεις στα θέματα που μας αφορούν, στη σημερινή δύσκολη συγκυρία:
  • Με σύνεση και αποφασιστικότητα να υπερασπιστούμε την ιστορία των παλιότερων γενιών και να διαφυλάξουμε τις κατακτήσεις μας.
  • Να αποτρέψουμε κάθε καταστροφική και ύποπτη απόπειρα εκχώρησης των δικαιωμάτων μας σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία (στη συγκέντρωση, που διοργανώθηκε από τον ΣΣΤΕ στις15/10/2014, μας προτάθηκε, από τον πρόεδρο και την πλειοψηφία, η παράδοση του μετεργασιακού σε Ασφαλιστική Εταιρεία, ως το μόνο  δυνατό μέτρο ανακούφισης,  για να μειωθεί ο φόρος..!).
  • Να απαιτήσουμε με θάρρος τη δίκαιη επαναφορά  δώρων, επιδόματων αδείας και ισολογισμού που απεμπόλησε το προεδρείο του συλλόγου μας (επιδόματα που συνεχίζουν να παίρνουν οι συνάδελφοι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας στο μέρισμά τους).
  • Να διεκδικήσουμε την ουσιαστική ελάφρυνση των δανείων μας που θα συνυπολογίζει τη δραματική μείωση του εισοδήματος και την απαξίωση της ιδιοκτησίας μας.
  • Να στηριχθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι μας με την επανασύνδεση των συντάξεων με βάση τα συντάξιμα χρόνια και το βαθμό τους.
ΟΧΙ στην εκχώρηση των δικαιωμάτων μας σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία 
ΟΧΙ  στα καταστροφικά ψευτοδιλήμματα και στις σειρήνες των παλαιοκομματικών ιερατείων

Συνάδελφοι, ήρθε η ώρα να συγκροτήσουμε μιαν ευρύτατη, ακηδεμόνευτη συλλογικότητα, μακριά από τα συντρίμια της παραταξιακής διαπλοκής. Επιτέλους, θέλουμε να διασφαλίσουμε τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας κι όχι αραχνιασμένες καρέκλες.  Κι αυτό θα το πετύχουμε εμείς και μόνον εμείς!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραγιάννης Ιπποκράτης, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα,  Μαγκλάρας Κώστας, Μελισσείδου Ελένη, Μπαλαούρας Μάκης, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπουλαλά Αγγελική, Νέστoρας Γιώργος, Παπαμάργαρης Χάρης, Πατσιλίβα Μαργαρίτα, Χατούπη Μαρία, Χρηστίδης Απόστολος



....ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...

Κρατήστε από τώρα την ημερομηνία: Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου!!

Συνάδελφοι,
Μια ακόμα δύσκολη χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, χωρίς να τελειώνουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Οι "Εν Δράσει" συνταξιούχοι της Τράπεζας της  Ελλάδος, θέλοντας να ξεφύγουμε από την κουραστική καθημερινότητα και έχοντας αφιερώσει πολύ χρόνο, κόπο και χρήμα για την αντιμετώπισή τους, διοργανώνουμε μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης με ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και ποτό στο

μεζεδοπωλείο ΑΝΤΑΙΟΣ,
Γ. Δροσίνη 7, Πλατεία Ελευθερίας, Νέο Ψυχικό,
την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου2014
και ώρα 21.00

Το ίδιο βράδυ θα γίνει και η κλήρωση των λαχνών που ήδη κυκλοφορούν,
με δώρα 5 συλλεκτικές (περιορισμένης έκδοσης) μεταξοτυπίες σε κορνίζα
προσφορά του γνωστού ζωγράφου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ,
αριθμημένες και υπογεγραμμένες από τον καλλιτέχνη.

 Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, κατά την διάρκεια ή και μετά το τέλος της ολομέλειας της κίνησής μας  ή μέσω της συναδέλφου Ελένης Μελισσείδου στο τηλέφωνο 6972410942.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί.

 Η Ομάδα συντονισμού

Φτου ξελεφτερία..!

Και λίγο χιούμορ...
Το χιούμορ, αλλά κι ο σαρκασμός είναι απελευθερωτικά...
Φτου ξελεφτερία!