Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2018-11-05

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους 
 καθιστά πλέον μονόδρομο την άμεση υλοποίηση της Γνωμοδότησης του Ν.Σ. της ΤτΕ!!
Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2018
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
v                 Μετά την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ότι δεν στοιχειοθετούνται βάσιμοι λόγοι για κατάθεση εφέσεων από τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, κατά των πρωτόδικων αποφάσεων Διοικητικών Δικαστηρίων,που υποχρεωτικά επιδικάζουν την εφαρμογή, με αναδρομικότητα από 11.6.2015, των αποφάσεων του ΣτΕ, όλοι όσοι στην ΤτΕ εμποδίζουν την εφαρμογή της Γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου της, αναλαμβάνουν πλέον προσωπικά, αγώγιμες αστικά, ευθύνες. Ο κίνδυνος που επισημαίνει και το Ν.Σ., να χρεωθεί η ΤτΕ με υψηλούς τόκους υπερημερίας, δεν είναι πιθανός, αλλά πλέον καθίσταται ΒΕΒΑΙΟΣ!!
v                 Ήδη μετά την παραπάνω εξέλιξη, συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ, οι οποίοι δικαιώθηκαν πρωτοδίκως από Διοικητικό Πρωτοδικείο, πιστώθηκαν με τα αναδρομικά που τους επιδικάσθηκαν!! (Δήλωση Γ. Κουτρουμάνη στα Μ.Μ.Ε. 2.11.2018).
v                 Οι πολιτικές και συνδικαλιστικές σκοπιμότητες, που στην ΤτΕ καθυστερούν και αναβάλλουν την δικαίωση των συνταξιούχων μας, έχουν καταστεί ορατές δια γυμνού οφθαλμού!! 
Καλούμε
Τους συνταξιούχους μας, χωρίς καμιά διάκριση και αποκλεισμό, σε μαζική συμμετοχή στην κοινή συγκέντρωση την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, στις 11 π.μ., στην οδό Λέκκα 23-25, στον 2οόροφο, να ενημερωθούμε.
ΟΛΟΙ, σαν ένας άνθρωπος, οφείλουμε να απαιτήσουμε να λάβουμε ΤΩΡΑ αυτά που δικαιούμαστε, όπως όλοι οι άλλοι συνταξιούχοι.
Όχι άλλα Χριστούγεννα ΟΜΗΡΟΙ των σκοπιμοτήτων
Διοικούντων και «Συνδικαλιστών»…

Οι διοργανωτές της συνάντησης:
Ομάδα Συντονισμού των “Εν Δράσει” Συνταξιούχων ΤτΕ
Συντονιστική Γραμματεία της “Αναγεννητικής Πρωτοβουλίας” Συνταξιούχων ΤτΕ

Ανεξάρτητοι Συνταξιούχοι ΤτΕ