Εισήγηση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 17-4-2024

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ: 7 ΑΕΔ-24/2Ο23 (παρ. απόφ. ΑΠ 1509/2023) Δικάσιμος: 17.4.2024 Εισηγ.: Ειρ. Σταυρουλάκη Έκθεση άρθρου 11 παρ...

2023-10-13

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

Οκτώβριος 2023

Αγαπητοί συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Είναι γνωστά σε όλους μας τα σοβαρότατα συνδικαλιστικά μας προβλήματα, τα οποία όμως παραμένουν άλυτα εδώ και πολλά χρόνια. Προσφάτως προέκυψε ίσως το σοβαρότερο όλων, η «εισβολή» ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας στο Ταμείο Υγείας.

Το σημερινό προεδρείο, σε στενή συνεργασία με τη Διοίκηση της Τράπεζας, έχει αποφασίσει να παγώσει τα προβλήματα με διάφορες αστείες δικαιολογίες.

Μπροστά σε αυτή την τελματώδη κατάσταση, εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό, με γνωστή σε όλους τη συνδικαλιστική μας πορεία, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ανεξαρτήτως των μέχρι τώρα επιλογών τους, να ενισχύσουν δυναμικά το ψηφοδέλτιο της παράταξης των «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

Είναι πλέον ο μόνος δρόμος για να προκύψει ένα ΝΕΟ προεδρείο, το οποίο, με σοβαρότητα και μετριοπάθεια, με επιχειρήματα και δυναμικότητα, θα ξεκινήσει βήμα-βήμα την επίλυση των άλυτων για χρόνια προβλημάτων μας. Θα αποκαταστήσει ταυτόχρονα τη δημοκρατική λειτουργία του ΣΣΤΕ, που μέχρι τώρα θυμίζει άλλες δυσάρεστες εποχές.

Με εμπιστοσύνη στην επιλογή μας, σας καλούμε και πάλι σε μια ΕΝΩΤΙΚΗ προσπάθεια προς όφελος ΟΛΩΝ των συνταξιούχων και όχι μόνο της παρέας του προεδρείου.

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΟΥΛΚΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ, ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΜΟΥΝΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ, ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΦΩΗ ΒΟΥΛΑ, ΧΑΡΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ